Hei, johtaja! Olen Sanna Nurmi, oma POMONI.

Olen kokenut johdon ja esihenkilöiden työnohjaaja ja palautumisvalmentaja – ihminen, joka on työkseen auttanut johtamistyöläisiä olemaan parempia pomoja itselleen ja muille jo 20+ vuotta.

Autan johtajia kasvamaan parhaimpaan potentiaaliinsa luottamuksellisessa yhteistyössä. Herättelen tarkastelemaan asioita uusin silmin ja rohkaisen kokeilemaan erilaisia toimintatapoja työarjessa.

Tuon tolkkua epäselviin tilanteisiin ja kaistaa ajatusten kaaokseen.

”Johtajuudessa tunneäly on uusi musta. Myös palautumisen taito on keskeinen osa modernin johtamistyöläisen ammattitaitoa.”

Työnohjauksen ja palautumistaitojen valmentamisen avulla autan sinua löytämään uusia näkökulmia ja oivalluksia työstäsi, kohtaamistasi haasteista ja ennen kaikkea itsestäsi.

Siinä tärkein työvälineeni on dialogi. Oman toiminnan, ajattelun, tunteiden ja uskomusten reflektointi on välttämätöntä johtajana kasvulle ja kehittymiselle. Kun ajattelu muuttuu, toiminta muuttuu.

Kun itsetuntemus ja itsetuntosi kehittyvät, elämässä on helpompi ylläpitää tasapainoa. Ne antavat myös keinoja selvitä paremmin kuormittavista tilanteista ja ajanjaksoista.

Lopulta muutos heijastuu myös ympäristöön. Ensin läheisiin, ja ennen pitkää myös johdettaviin, kollegoihin ja esimiehiin. Kehitys edistää kehitystä, ja syntyy itseään ruokkiva, positiivisen kasvun kehä.

Minä laitan sen käyntiin kanssasi.

 

”Minua ajaa halu rakentaa inhimillisesti kestävää ja tuloksekasta työelämää yhdessä uran eri vaiheissa olevien johtajien ja esihenkilöiden kanssa.”

Ihmisenä minua ovat eniten muovanneet omien lasteni syntymä, läheisteni vakavat sairaudet ja muiden johtaminen – kaikki se, mikä liittyy ihmisyyteen ja inhimillisyyteen.

Supervoimani on vahva läsnäolo. Se auttaa kuulemaan tarkasti ja esittämään kysymyksiä, jotka avaavat uusia näkökulmia. Sellaisia, jotka saavat haastamaan itsestäänselvyyksiä ja katsomaan silmästä silmään myös sokeita pisteitä.

Työurani on opettanut minulle paljon luottamuksesta, psykologisesta turvallisuudesta ja tunneälykkyydestä. Ne olivat oman johtamis- ja asiakastyöni kivijalka, ja niiden pohjalle rakennan toimintaani myös yrittäjänä.

Millainen ohjaaja olen?

Ohjaus- ja valmennustyöni on käytännönläheistä, mutkatonta ja ratkaisukeskeistä. Luottamuksellisuus on työni ehdoton ydin.

Kanssani voit puhua asioista, joista et muille halua tai voi kertoa. Kanssani voit nauraa ja innostua, herkistyä ja liikuttua.

Monet asiakkaani kuvaavat tapaamisten päätteeksi, että heillä on selkeämpi kuva tilanteestaan, seesteisempi mieli sekä uusia näkökulmia ja käytännöllisiä ratkaisuja, joiden avulla jatkaa matkaa.

Saan palautetta vahvasta läsnäolon taidosta, kyvystä esittää oivalluttavia kysymyksiä ja kiteyttää polveilevien keskustelujen päätteeksi olennainen.

En koskaan anna sinulle vain työkalua tai menetelmää, jolla ongelmia ratkoa. Sen sijaan keskitymme siihen, mitkä ovat ongelmiesi juurisyitä, miten niitä voisi ratkoa ja millä tilanteeseen sopivilla työkaluilla voimme kehittymistäsi tukea.

Ihmisenä olen kiinnostunut oppimaan jatkuvasti uutta ja kehittymään ammatillisesti. Myös sinulla on kaikki valmiudet kehittää itseäsi ja toimintatapojasi. Yksin sitä ei tarvitse tehdä. 

Olen täällä sinua varten.

Sanna Nurmi, oma Pomoni

POMONI Palautuminen

”Sannaa on helppo lähestyä. Johdon palautumisvalmennus avasi minulle ovia, joita en tiennyt olevan olemassa. Nykyään tiedän itsestäni enemmän ja osaan arvioida palautumiseni tilaa ja tarvetta. ”

Tapani

Toimitusjohtaja

Haluatko ottaa ensimmäisen askeleen?

Varaa aika maksuttomaan juttutuokioon. Sparraillaan yhdessä.